0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Mat zlatni set srebrnog posuđa sa Crnom ručkom, LAZAHOME Set pribora za jelo od nerđajućeg čelika servis za Set kuhinjskog posuđa od 8, 40 komada uključuje set kašika i viljuški, koji se može prati u mašini za sudove.

Mat zlatni set srebrnog posuđa sa Crnom ručkom, LAZAHOME Set pribora za jelo od nerđajućeg čelika servis za Set kuhinjskog posuđa

KM 28.50
Dostupno na zahtjev

Količina robe

Inspiracija dizajna kompleta srebrnog posuđa sa ravnom ručkom dolazi od kompleta posuđa sa okruglom ručkom čiji je oblik sličan. Drška se mijenja u ravni oblik, što poboljšava situaciju da je upotreba posuđa sa okruglom ručkom de izbalansirana, što rezultira kotrljanjem ručke. Setovi posuđa su udobniji i humanizovani da su isplativiji od kompleta pribora za jelo sa okruglim ručkama i sličnog oblika. Moderni set srebrnog posuđa-zlatni srebrni pribor ima tanke profile i šiljaste stabljike, sofisticiran je pogled na minimalistički dizajn. Set kuhinjskog posuđa uključuje sve što Vam je potrebno za svečani obrok sa punim obrokom. Mogu savršeno odgovarati vašem modernom setu posuđa i setu posuđa. Set kašika i viljuški je napravljen od nerđajućeg čelika 18/10,dovoljno čvrst da zadovolji svakodnevnu upotrebu, lako čist, otporan na rđu. Vaša odgovarajuća njega učiniće da viljuške i kašike srebrnog posuđa uvek izgledaju kao nove, molimo vas da ne koristite gvozdenu žicu da ogrebete komade kako biste zadržali njihovu glatku površinu. Set posuđa od 40 komada za 8 - - - Svaki set uključuje : 8 viljuški za salatu, 8 viljuški za večeru, 8 noževa, 8 kašika za supu i 8 kašika za desert. Ako dobijete set viljuške i kašike noža sa bilo kakvim problemima s kvalitetom ili niste zadovoljni Njime, kontaktirajte nas. Mi ćemo učiniti najbolje za uslugu za vas. Dizajn kombinuje elegantan izgled, praktičnost i izdržljivost. Zapanjujući u svojoj jednostavnosti, moderni uglovi i satenski završetak izdvajaju lazahome posuđe. Matte flatware čini da izgleda teksturiranije i elegantnije, što vam omogućava da svakodnevno uživate u izvrsnom iskustvu objedovanja.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom