0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Skladivi za šminkanje četkica, šminkanje prašine otporne na putanje (držač za šminkanje četkica od 2, četkica za šalicu od 1, krpe za čišćenje pakovanja od 1, DIY vodootporne naljepnice od 35)

Skladivi za šminkanje četkica, šminkanje prašine otporne na putanje (držač za šminkanje četkica od 2, četkica za šalicu od 1, krpe

KM 5.50
Dostupno na zahtjev

Količina robe

【Fleksibilno skladištenje】 : Naš držač četkica za šminkanje izrađen od plastike sa zatvaračem. 6 '' Dugo kad se neočekivano, visina se može podesiti do 9,5 '' u 5 nivoa da bi odgovarala vašim četkicama za šminku različitih visina. Prilično kombinacija za zadovoljavanje vaših potreba】 : Primit ćete 2 komada četkica za šminke (ovaj držač četkica ne uključuje četke), 1 komad krpe za čišćenje, 1 komad četkice za šalicu, 35 komada DIY vodootpornih naljepnica - IT za prikaz vaše kreativnosti i ličnost. 【Multifunkcionalna držač za šminke】 : Može se postaviti u torbu ili duffel torba, držač za četkicu za šminkanje je lagana, kompaktna, zaštitite četke, olovke i druge lične predmete. Kada se kod kuće može koristiti i kao 2 samo 2 Kontejneri za veće skladištenja kapaciteta. 【Veliki kapacitet】 : Držač četkica za šminkanje sadrži više od 15 četkica za šminku i drugu kozmetiku., Sigurno bi moglo zadržati više četkica za šminke za oči ako su male. Mogu li savršeno zadovoljiti vaše uobičajene potrebe, bolje zaštititi četke za šminku i pustiti vas imati savršenije putovanje. 【Izvrsni dizajn】 : prozirna boja je zgodna za pronalaženje stvari koje tražite s pogledom, prikladnije za upotrebu vodootpornih naljepnica za vaše personalizovano kreiranje. Stavite ga na svoju ispraznost ili pored sudopera, to će biti ugodan pogled na oči. 【Fleksibilno skladištenje】 : Naš držač četkica za šminkanje izrađen od plastike sa zatvaračem. 6 '' Dugo kad se neočekivano, visina se može podesiti do 9,5 '' u 5 nivoa da bi odgovarala vašim četkicama za šminku različitih visina. Prilično kombinacija za zadovoljavanje vaših potreba】 : Primit ćete 2 komada četkica za šminke (ovaj držač četkica ne uključuje četke), 1 komad krpe za čišćenje, 1 komad četkice za šalicu, 35 komada DIY vodootpornih naljepnica - IT za prikaz vaše kreativnosti i ličnost. 【Multifunkcionalna držač za šminke】 : Može se postaviti u torbu ili duffel torba, držač za četkicu za šminkanje je lagana, kompaktna, zaštitite četke, olovke i druge lične predmete. Kada se kod kuće može koristiti i kao 2 samo 2 Kontejneri za veće skladištenja kapaciteta. 【Veliki kapacitet】 : Držač četkica za šminkanje sadrži više od 15 četkica za šminku i drugu kozmetiku., Sigurno bi moglo zadržati više četkica za šminke za oči ako su male. Mogu li savršeno zadovoljiti vaše uobičajene potrebe, bolje zaštititi četke za šminku i pustiti vas imati savršenije putovanje. 【Izvrsni dizajn】 : prozirna boja je zgodna za pronalaženje stvari koje tražite s pogledom, prikladnije za upotrebu vodootpornih naljepnica za vaše personalizovano kreiranje. Stavite ga na svoju ispraznost ili pored sudopera, to će biti ugodan pogled na oči. 【Izvrsni dizajn】 : prozirna boja je zgodna za pronalaženje stvari koje tražite s pogledom, prikladnije za upotrebu vodootpornih naljepnica za vaše personalizovano kreiranje. Stavite ga na svoju ispraznost ili pored sudopera, to će biti ugodan pogled na oči.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom