0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Daupin 800 listova obložen set ljepljivih bilješki, 8 pakovanja prozirnih ljepljivih bilješki 3 × 3 inča, 4 jastučića jezičke za bilješke 1,8 × 0,5 inča, 7 jarkih boja slatke vode prozirne ljepljive bilješke lako za objavljivanje.

Daupin 800 listova obložen set ljepljivih bilješki, 8 pakovanja prozirnih ljepljivih bilješki 3 × 3 inča, 4 jastučića jezičke za bilješke

KM 4.50
Dostupno na zahtjev

Količina robe

Napomena-sve ove prozirne ljepljive bilješke su napravljene od vrhunskog PET materijala, možete koristiti hemijsku olovku, olovke, markere na bazi ulja za pisanje teksta na notepadovima, ne preporučuje se korištenje gelova i mastila za pisanje na njemu. Šta dobijate-7 pakovanja samoljepljivih bilješki u boji, 1pads prozirnih ljepljivih bilješki 3 × 3 inča, svako pakovanje 50 listova, 4 pakovanja jezičaka za knjige , 1,8× 0,5 inča, svako pakovanje 100 listova,ukupna količina set je 800 kom, što može zadovoljiti vaše različite potrebe. Višenamjenske ljepljive bilješke savršene su za školski i kancelarijski materijal! Studenti, nastavnici i uredsko osoblje dobit će drugačiji dobar osjećaj od korištenja za klasifikaciju dokumenata, podučavanje, proučavanje Biblije, označavanje knjiga, kopiranje slika itd. Sigurno se držite-ovi jastučići za poruke mogu se zalijepiti na ploču, vrata, frižider i računar na sve ostale glatke površine. korisno za ostavljanje podsjetnika. lako se uklanja bez ostavljanja ostataka. Usluga-ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Nećemo štedjeti napor da vam pomognemo u roku od 24 sata. Napomena-sve ove prozirne ljepljive bilješke su napravljene od vrhunskog PET materijala, možete koristiti hemijsku olovku, olovke, markere na bazi ulja za pisanje teksta na notepadovima, ne preporučuje se korištenje gelova i mastila za pisanje na njemu. Šta dobijate-7 pakovanja samoljepljivih bilješki u boji, 1pads prozirnih ljepljivih bilješki 3 × 3 inča, svako pakovanje 50 listova, 4 pakovanja jezičaka za knjige , 1,8× 0,5 inča, svako pakovanje 100 listova,ukupna količina set je 800 kom, što može zadovoljiti vaše različite potrebe. Višenamjenske ljepljive bilješke savršene su za školski i kancelarijski materijal! Studenti, nastavnici i uredsko osoblje dobit će drugačiji dobar osjećaj od korištenja za klasifikaciju dokumenata, podučavanje, proučavanje Biblije, označavanje knjiga, kopiranje slika itd. Sigurno se držite-ovi jastučići za poruke mogu se zalijepiti na ploču, vrata, frižider i računar na sve ostale glatke površine. korisno za ostavljanje podsjetnika. lako se uklanja bez ostavljanja ostataka. Usluga-ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Nećemo štedjeti napor da vam pomognemo u roku od 24 sata.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom