0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Gripad AMRAP cross-trening rukohvati za zgibove, dizanje tegova, WODs sa naramenicama | udobnost i podrška | zaštita ruku od Poderotina i žuljeva | muškarci i žene.

Gripad AMRAP cross-trening rukohvati za zgibove, dizanje tegova, WODs sa naramenicama | udobnost i podrška | zaštita ruku od Poderotina

KM 49.65
Dostupno na zahtjev

Količina robe

➔ NAJBOLJI RUKOHVATI NA ZEMLJI! - GRIPAD AMRAP rukohvati od prave kože savršeni su rukohvati za vas da nokautirate svoj WOD! Držači su prozračni i dizajnirani sa podesivim remenom za ručni zglob za idealan komfor i podršku. Odaberite izbor boje koji odgovara vašem stilu. ➔ Izdržljivo šivanje-osigurat će punu podršku i čvrstinu kada se koriste gripad AMRAP rukohvati za unakrsni trening. Uživajte u jačem i dužem držanju na šanku!. BUCKLE kopča se neće ukopati u zglob - ovi držači se neće ukopati u vaš zglob tokom upotrebe, zbog kožne podloge iza kopče. Ne biste trebali brinuti o svojim rukama kada dominirate svojim WOD-om!. ➔ Opciona neoprenska potpora za zapešće-uklonjivi neoprenski potporni komad će vam pružiti željenu opciju podrške u skladu sa vašim WOD-om. ➔ Ugurajte hvataljke u BETEEN pokretima-kada vaš WOD poziva na rotaciju pokreta između koji zahtijevaju / ne zahtijevaju ručke? - Problem riješen! - Samo ugurajte ručke sa ugrađenom trakom kada hvataljke nisu potrebne i otpustite hvataljke kada je to potrebno!.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom