0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Za poklopac Ford ključa - meka TPU tipka za poklopac poklopca Shell za zaštitni zaštitnik za Ford Edge Fusion Explorer Mustang Lincoln MKZ MKC MKX Smart bez ključa (crna)

Za poklopac Ford ključa - meka TPU tipka za poklopac poklopca Shell za zaštitni zaštitnik za Ford Edge Fusion Explorer Mustang Lincoln

KM 3.33
Dostupno na zahtjev

Količina robe

【Odgovara modeli】 ➤➤Za Ford tipka za ključeve su savršeno kompatibilne s Ford Edge Fusion Explorer Mustang Lincoln MKZ MKC MKX. Molimo vas da pozovite fotografiju drugog oglasa sa svojim oblikom ključeva prije nego što kupite ovo za poklopac ključa Ford. 【Premium materijal za bolju trajnost】 zver Ford Explorer Key FOB poklopac je napravljen od premium mekog TPU-a, odličnog dodirnog osjećaja i elegantan, uvrštavajući prilagođeni i impresionirani dizajn, tako cool i uhvativši se, učinite da se vaš ključ ističu i ne miješaju se sa drugima. 【Zaštita od 360 stupnjeva】 ➤➤Za poklopac Ford Fusion tipke FOB ima snažna postojanost boja s trostrukim elektroplatima čini vaš ključni fob izgled nove i premium i ne blijedi. Kožni lanac ključa drži vaše tipke da se izgube. Postoji i sveobuhvatna zaštita za vaše ključeve kako bi se spriječilo grebanje i pad. 【Potpuni signal】 ➤➤ poklopac tipki FOB za Ford ima odlične funkcije, ključni signali neće utjecati i neće pokriti logotip na stražnjoj strani gumba. Za Ford Escape tipku za ključeve je pretrpio rafinirano tehnologiju za poliranje kako bi se površina glatka i svjetlucala. Jednostavan za instalaciju, može se ukloniti i očistiti ako je potrebno. 【Dobra služba za korisnike】 ➤➤ Uzimamo visoko cijenjeno zadovoljstvo kupaca i toleriramo nulti pitanje kvalitete. Ako iz bilo kojeg razloga niste 100% zadovoljni ovim poklopcem ključeva za Ford Explorer, javite nam se i naš tim za korisnike pomoći će vam da se vratite da se vratite ili vraćate. 【Odgovara modeli】 ➤➤Za Ford tipka za ključeve su savršeno kompatibilne s Ford Edge Fusion Explorer Mustang Lincoln MKZ MKC MKX. Molimo vas da pozovite fotografiju drugog oglasa sa svojim oblikom ključeva prije nego što kupite ovo za poklopac ključa Ford. 【Premium materijal za bolju trajnost】 zver Ford Explorer Key FOB poklopac je napravljen od premium mekog TPU-a, odličnog dodirnog osjećaja i elegantan, uvrštavajući prilagođeni i impresionirani dizajn, tako cool i uhvativši se, učinite da se vaš ključ ističu i ne miješaju se sa drugima. 【Zaštita od 360 stupnjeva】 ➤➤Za poklopac Ford Fusion tipke FOB ima snažna postojanost boja s trostrukim elektroplatima čini vaš ključni fob izgled nove i premium i ne blijedi. Kožni lanac ključa drži vaše tipke da se izgube. Postoji i sveobuhvatna zaštita za vaše ključeve kako bi se spriječilo grebanje i pad. 【Potpuni signal】 ➤➤ poklopac tipki FOB za Ford ima odlične funkcije, ključni signali neće utjecati i neće pokriti logotip na stražnjoj strani gumba. Za Ford Escape tipku za ključeve je pretrpio rafinirano tehnologiju za poliranje kako bi se površina glatka i svjetlucala. Jednostavan za instalaciju, može se ukloniti i očistiti ako je potrebno. 【Dobra služba za korisnike】 ➤➤ Uzimamo visoko cijenjeno zadovoljstvo kupaca i toleriramo nulti pitanje kvalitete. Ako iz bilo kojeg razloga niste 100% zadovoljni ovim poklopcem ključeva za Ford Explorer, javite nam se i naš tim za korisnike pomoći će vam da se vratite da se vratite ili vraćate.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom