0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Bienka 2pcs Streaming Mount za procvat preko profesionalnog univerzalnog držača Gripova za pokretanje klipnog klipnog kopča za snimanje STUDIO SHOCTO otporne na kondenzatoru za kondenzator RIM podesivi zagrade (boja: b)

Bienka 2pcs Streaming Mount za procvat preko profesionalnog univerzalnog držača Gripova za pokretanje klipnog klipnog kopča za snimanje

KM 26.90
Dostupno na zahtjev

Količina robe

Mikrofon stalak za spajanje Lako postavite na bilo koji obruč u standardnom setu bubnja. Tom Mic Clips omogućava jednostavan isječak na montiranju na mikrofon za većinu bubnja i udaračkih instrumenata. Stezaljka za mikrofon - ugrađeni isječak može držati ručni mikrofon od 18 do 28 promjera. Držač mikrofona - materijal sa stabilnim performansama i dugom vremenom. Snimanje mikrofona - Materijal napravljen, čvrst i čvrst,. Bienkapapage lista 2 x sirfofon bubnja - Veličina : Oko 13.00x7.20x2.50cm / 5.11x2.83x0 stol Mic rum za ruke. - Visina i nagib mikrofona mogu se podesiti za zatvaranje klip za snimanje mic bubnja. HM25, za sve vrste bubnja pšeničnog mikrofona. Materijal : Metal + plastična stezaljka za mikrofon - podesiva visina i okretni zakretač za prikladan mikrofon za snimku. - Mic klip odgovaram bilo kojem mikrofonu s karoserom za borbu protiv vibracije za borbu protiv vibracije : Crni bubanj Mic klip-materijal sa stabilnim performansama i dugog radnog vremena Mikrofon. Držite Opis Nare Mic Clip Da li tražite profesionalni klip za mikrofon bubanj? Da li ste u potrazi za čvrstom kopčom za mikrofonu bubnja koji vam nudi ugodno iskustvo upotrebe? Ako je vaš odgovor da, dođite i pogledajte ovaj proizvod! Naš prislov mikrofona bubnja može udovoljiti vašim potrebama.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom