0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Koaius 100pcs Alati za kašike protiv hrđe kašike za s-oblikovane kuke za kuke u obliku klipke viseće mamac uredski ključ težak tip kupaonica s DIY-pans mesnicama (boja:

Koaius 100pcs Alati za kašike protiv hrđe kašike za s-oblikovane kuke za kuke u obliku klipke viseće mamac uredski ključ težak tip

KM 38.85
Dostupno na zahtjev

Količina robe

Kuka kobasica - Instant Storage za obješavanje bilo čega u vašoj kuhinji, ormaru, radionici ili garaži. Kuka izrađena od visokokvalitetnih materijala za izdržljive i upotrebu. Kuke za obradu mesa - nema potrebe za brigom sa alatima ili fretom zbog stavljanja rupa u vaše prekrasne zidove. Kuke za hrđe - teze su jednostavan, ali sjajan alat za vješanje bilo čega u vašoj kuhinji, ormarima, ormaru ili garaži itd. Pušač meso od nehrđajućeg čelika, izdržljivog, - otporne na. Kuka kobasica - Instant Storage za obješavanje bilo čega u vašoj kuhinji, ormaru, radionici ili garaži. Kuka izrađena od visokokvalitetnih materijala za izdržljive i upotrebu. Kuke za obradu mesa - nema potrebe za brigom sa alatima ili fretom zbog stavljanja rupa u vaše prekrasne zidove. Kuke za hrđe - teze su jednostavan, ali sjajan alat za vješanje bilo čega u vašoj kuhinji, ormarima, ormaru ili garaži itd. Pušač meso od nehrđajućeg čelika, izdržljivog, - otporne na. Koiaispackage uključuju 100 x kuke za kuke koje se lako kuku na postojećim predmetima kao što su regali, šipci i police bez potrebe za noktima, vijcima ili ljepilama. - Ako želite nadograditi svoju kuhinju ili radno područje, s kukom će ići Dug put u poboljšanju profesionalnog izgleda i estetske privlačnosti bilo koje sobe.-Materijal : Veličina nehrđajućeg čelika : oko 3,50x3,00x0,30cm / 1,38x1.18x0.12inch - nema potrebe za brigom sa alatima ili fretom preko stavljajući rupe u vaše prekrasne zidove. -Kolor : Čelična boja - elegantan dizajn nadopunjuje bilo koju kuhinju, radionicu ili vanjsku površinu. -Geat za vrtlarnu viseće biljke, hranilice za ptice i vrta.Dobrojiveni čelični ručnik za ručnik lijepa kućna kuhinja i kupatilo. , kampiranje viseći, ic.Sausages Kuka OVE S OBLIKE Kuke su pogodne za viseće na postojećim objektima bez potrebe za vijcima i noktima.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom