0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
KEETRILAI 10L vodootporna kanta za smeće bez dodira Plastična automatska kanta za smeće tanka uska pametna kanta za smeće za Kupaonsku spavaću sobu Kuhinjski ured dnevni boravak(Bijela)

KEETRILAI 10L vodootporna kanta za smeće bez dodira Plastična automatska kanta za smeće tanka uska pametna kanta za smeće za Kupaonsku

KM 0.33
Dostupno na zahtjev

Količina robe

3 načina otvaranja : Ova pametna kanta za smeće može se otvoriti na 3 načina : indukcija talasa,indukcija udarca i infracrvena indukcija.Senzor na dodir sa cijevi od 360°, udarac i dodir mogu otvoriti poklopac, bez saginjanja,oslobađajući ruke,čineći vaš život praktičnijim. Ušteda prostora : tanka kanta za smeće bez dodira kapaciteta 10 litara/ 2,64 galona može uštedjeti prostor i posebno je pogodna za ograničene prostore ili uske gaps.It savršen je za kuhinju, spavaće sobe,kancelarije, dječije sobe,toalete i druge male prostore. Dizajn prstena za pritisak i kopče : dizajn prstena za pritisak kante za smeće olakšava ugradnju kese za smeće.A u isto vrijeme, dizajn zaključavanja također može dobro popraviti kesu za smeće, tako da torba za smeće neće odstupati ili razotkriti,čineći vaš dom čistijim i ljepšim. Čvrsto zapečaćeno : montažni dizajn poklopca kante za smeće je čvršći, uvelike poboljšava performanse zaptivanja, sprečava bakterije i čvrsto blokira miris, kako bi se zaista držao dalje od mirisa ostataka. Napomena : ova pametna kanta za smeće mora biti opremljena sa 2 AA baterije ( baterije nisu uključene u paket.Morate sami da kupite baterije). Opishumanizovani dizajn, visina senzora od 40 cm, kada se nalaze objekti 0-40 cm iznad senzorskog područja, kanta za smeće bez dodira automatski će otvoriti poklopac.Jedno dugme normalno otvoren režim dizajn.Pritisnite dugme Normalno otvoreno jednom, poklopac će ostati otvoren,smanjujući probleme uzrokovane čestim zatvaranjem i čineći pogodnim često bacanje smeća.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom